SKYLERR заявила, що знімає свою кандидатуру з нацвідбору на «Євробачення-2024»: що відповіли організатори

04 Лютого 2024, 13:11
Фото з інстаграм-сторінки SKYLERR 617
Фото з інстаграм-сторінки SKYLERR

Учасниця національного відбору на «Євробачення-2024», родом з Білгорода, SKYLERR повідомила, що знімає свою кандидатуру до завершення голосування. Вона зазначила, що не може бути впевнена, що через збій у «Дії» голоси будуть зараховані правильно.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в інстаграмі. Водночас організатори конкурсу, представники «Суспільного мовлення» зазначили, що за правилами конкурсу співачка вже не може відмовитися від участі.

«Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз - це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. «ДІЯ» працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», – написала SKYLERR у дописі.

Читайте також: 15 тисяч за секунду: у «Дії» зафіксували рекордну кількість запитів під час голосування за переможця нацвідбору

SKYLERR зауважила також, що їй не цікаво брати участь у «піар-перегонах», які склались через цю ситуацію.

«Немає переможців в цьому марафоні» – слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо «Час спливає»! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного», – написала учасниця і подякувала команді проєкту та своїм близьким. 

В офіційному пресрелізі Суспільного мовлення зазначається, що виступи всіх учасників у фіналі Нацвідбору вже відбулися, і, відповідно до правил Національного відбору, підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу відсутні.

При цьому якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Національного відбору, артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Читайте також: Переклад пісень жестовою мовою, збій у «Дії» та виступи у запису: як пройшов нацвідбір на «Євробачення-2024»

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024