Східні млинці, пшоняна каша на гарбузі, бульбаники: рецепти з Рівненщини
З метою збереження та популяризації традиційної кулінарної спадщини у 2024 році стартував проєкт «Костопільщина на смак», який став частиною обласного проєкту «Рівненщина на смак».
Про це повідомили на фейсбук-сторінці Костопільського центру культурних послуг.
18 березня 2024 року в межах проєкту відбулася експедиція в село Великий Мидськ. 75-річна жителька села Ольга Ярошик поділилася давніми рецептами страв – східні млинці, пшоняна каша на гарбузі, бульбаники.
Секрети їхнього приготування передавалися в її родині з покоління в покоління.
У експедиції взяли участь працівниці відділу методичного Центру культури і дозвілля Ірина Стасюк, Марина Ковальчук, завідувачка клубу-філіалу села Збуж Наталія Шульган та працівниця КЗ «Центр культурних послуг» Богдана Шершун.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром