Українська сенсація в США: як дитячий танцювальний колектив підкорив Америку

06 Січня 2023, 15:53
Light Balance KIDS 2019
Light Balance KIDS
Дитячий танцювальний колектив з України Light Balance KIDS виступив на America's Got Talent 2023 show і вразив суддів настільки, що відразу пройшов у півфінал шоу.
 
Діти розповіли американцям про страшні події, які відбуваються нині в Україні: про ракети, вибухи та відсутність електрики. Батьки деяких юних артистів боронять Україну проти ворога. Журналісти Район.Культура дізналися про це з офіційного ютуб-каналу шоу.
 
Через війну у країні, діти були розкидані по всьому світу і змогли зібратися разом тільки в Америці, аби розповісти про себе на весь світ. Всього декілька днів спільних тренувань, і вони стали справжньою сенсацією.
 
 
Символічно, що Light Balance KIDS показують саме світловий перформанс. За словами одного з членів журі Хауї Манделя, їм вдалося з найтемнішого місця у світі привезти через весь світ світло. 
«Ви назавжди станете для мене найкращим перформансом, який я бачив в історії America’s Got Talent. І якщо я можу зробити щось від імені Америки, від імені AGT: All-Stars – дати вам навіть більше світла, ніж ви принесли нам. Я хочу це зробити це для вас», – сказав Мандель. 
Після цих слів, американець натиснув на Golden Buzzer, спеціальну кнопку на шоу America’s Got Talent, на яку кожному члену журі дозволено натиснути лише один раз і таким чином одразу відправити учасника до півфіналу, незалежно від рішення решти суддів.
 

Читайте також: Через 100 років: український «Щедрик» прозвучав у концертній залі Карнеґі-Гол

Українські таланти вже не вперше підкорюють Америку. У 2017 році вони змагалися в 12-му сезоні America's Got Talent, де також отримали Golden Buzzer від ведучої Тайри Бенкс. Тоді колектив посів 3-тє місце за підсумками сезону. Також у 2014 році посіли четверте місце в публічному голосуванні у півфіналі британського шоу Britain's Got Talent.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024