Фотомитці Synchrodogs стануть лекторами міжнародної конференції і розкажуть, як змінилась їхня робота під час війни

10 Жовтня 2023, 13:54
Роман Новен і Таня Щеглова 769
Роман Новен і Таня Щеглова

Skvot організовує міжнародну конференцію Lastivka, де поєднає креативників та митців з України, США, Нідерландів та Німеччини. Одним з учасників стане луцько-франківський фотодует Synchrodogs.

Фотомитці поділяться своїм досвідом, як поєднати мистецтво й комерцію та змінити асоціацію «Україна = війна» на «Україна = креатив». Охочі можуть безплатно долучитися до конференції онлайн 26 жовтня о 12:00 (необхідна попередня реєстрація). Журналісти Район.Культура дізналися про це з інтернет-сторінки події.

Читайте також: Український фотодует став переможцем однієї з найпрестижніших світових премій

«Топові українські креативники поговорять про те, як змінилась робота під час війни. Вони розкажуть про волонтерські проєкти, процеси всередині агенцій та адаптацію команди до нових умов», – кажуть організатори.

Читайте також: Книга Synchrodogs – у ТОП 10 подарунків від VOGUE

Подія пройде у форматі діджитал конференції в ютубі. Участь – безплатна, але необхідна реєстрація.

Читайте також: Synchrodogs: тандем фотомитців, що змушує думати про природу

«Ми зібрали тих, чию рекламу ти бачив у Nike, Heinz і Burger King, додавав у мудборди дизайни з The New York Times, Bloomberg і Wired або зберігав фото з кампейнів Burberry та Vogue. Поговоримо не про імена, а про досвід — з різних боків креативу. Про крафт і штучний інтелект, мистецтво і комерцію, міжнародний та внутрішній ринок, війну та відбудову. Щоб мати нові сили для сильних кейсів. І робити круто, навіть коли складно», – додають організатори.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024