Книга Synchrodogs – у ТОП 10 подарунків від VOGUE

11 Грудня 2021, 17:35
Книга Synchrodogs 1036
Книга Synchrodogs

Журнал VOGUE UA зробили підбірку «10 розкішних книг на подарунок», у яку ввійшла «Ukraine–Synchrodogs» з серії Fashion Eye від Louis Vuitton.

Журналісти Район.Культура дізналися про це на сайті глянцю.

«Новий альбом Louis Vuitton з серії Fashion Eye присвячено Україні. Його автори — найвідоміший у світі український фотодует Synchrodogs. Художня манера Synchrodogs, дуже інтимна і естетська, яскраво виражена в серії Slightly Altered («Ледь змінені»), яка стала основою книги Louis Vuitton. Природа на їхніх знімках піднесена і прекрасна, а людина — майже завжди оголена, застигла в неприродній позі — схожа на інопланетянина, який знайомиться з новою планетою.

Читайте також: Synchrodogs фотографували маму Ілона Маска для VOGUE

Фотопейзажі і поетичний ленд-арт Synchrodogs — не те що б критика неусвідомленого споживання і безвідповідального ставлення до природи, стільки зізнання в любові до планети», – пишуть у VOGUE UA.

Роман Новен
Роман Новен

Нагадаємо, Роман Новен з Луцька та Тетяна Щеглова з Івано-Франківська – тандем фотографів під назвою Synchrodogs. Вони фотографують на замовлення світових брендів на кшталт Burberry, Lady Gaga, Kenzo, Swarovski, Shiseido і співпрацюють зі всесвітньо відомими виданнями: New York magazine, Vogue, Purple, Wall Street Journal, Esquire тощо. 

Читайте також: Synchrodogs: тандем фотомитців, що змушує думати про природу

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024