«Гру престолів», «Чорнобиль», «Ейфорію» та інші серіали від HBO та MAX транслюватиме Megogo

15 Вересня 2023, 14:41
Серіали від HBO, які транслюватиме Megogo 774
Серіали від HBO, які транслюватиме Megogo

Медіасервіс Megogo підписав багаторічну угоду з компанією Warner Bros. Discovery, й тепер ексклюзивно транслюватиме серіали виробництва HBO та MAX.

Про це повідомляє «Лірум» з посиланням на пресслужбу компанії.

Також в межах угоди на стримінг повернуть серіали, які були там раніше. Це, зокрема, «Дім дракона», «Ейфорія», «І просто так» та «Білий лотос».

Угода з Warner Bros. Discovery також надасть Megogo доступ до повної бібліотеки HBO, включно з ексклюзивними правами в Україні на такі серіали «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Дроти» та «Чорнобиль».

«Ми раді розширенню співпраці з нашим давнім партнером MEGOGO. Ми в Warner Bros. Discovery пишаємося різноманітністю нашого контенту, і ми раді, що тепер, окрім контенту Discovery+, можемо запропонувати глядачам MEGOGO всю бібліотеку HBO. Ми зібрали найкраще з нон-фікшн та авторського контенту, тож кожен знайде, що подивитися, коли забажає», — ділиться генеральний менеджер Warner Bros. Discovery Джеймі Кук.

Також на Megogo з‘являться нові серіали, що вийшли у 2023 році, зокрема «Останні з нас», «Ідол», «Любов і смерть» та «Замкнуте коло». 

Медіасервіс придбав права на озвучення фільмів і серіалів, які не мають українського перекладу. Для цього залучили українські студії «Так Треба Продакшн», «Еники-Беники», «Sunnysiders» та інші.

«Наша мета — 100% контенту HBO українською мовою, і ми активно над цим працюємо. Наразі MEGOGO є найбільшим замовником українського дубляжу та озвучування на ринку, максимально завантажуючи роботою студії. Сподіваємося та працюємо для того, щоб уже через півроку весь каталог НВО мав українські доріжки», — розповідає СЕО та засновник Megogo Володимир Боровик.

Бібліотеку НВО можна переглянути на Megogo за передплатою «Максимальна» та в окремій передплаті НВО за 249 гривень.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024