Американські музиканти виконали кавер на пісню «Обійми» гурту «Океан Ельзи» англійською

28 Серпня 2023, 15:41
Фрагмент з кліпу на кавер пісні «Обійми» 1612
Фрагмент з кліпу на кавер пісні «Обійми»

Американський співак та композитор Елліс Голл, триразовий володар «Ґреммі» та володар «Еммі» Джордж Вітті разом з українською вокалісткою Мар’яною Головко створили кавер на пісню «Обійми» українського гурту «Океан Ельзи».

Про це повідомили у соцмережах фандрейзингової компанії UNITED24.

«Ми з братом Гаєм Берфілдом шукали спосіб допомогти Україні ще два роки тому. У мого брата в штаті Массачусетс живуть п’ятеро членів родини, яка втекла з Маріуполя, тож ми глибоко пов’язані з Україною. Ми сподіваємося, що це відео сподобається глядачам. Усі зібрані з його допомогою кошти ми передамо для України через UNITED24», – розповів про те, як народилась ідея виконавець та співзасновник квінтету CRBQ Алек Берфілд.

До команди, яка працювала над кавером, увійшли: Гай Берфілд, Алек Берфілд, Елліс Голл (лірика, вокал, клавіші), Джордж Вітті (клавіші, програмування ударних, зведення, мастеринг, відеомонтаж), Девід Форд (гітари), Мар’яна Головко (вокал).

Нагадаємо, що раніше гурт Burn the Jukebox з Пенсильванії записав кавер на пісню «Океану Ельзи» – «Я не здамся без бою», який одразу став популярним в мережі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024