Кавер на пісню «Океану Ельзи» від американських підлітків розриває TikTok

19 Квітня 2023, 12:23
Burn the Jukebox ВІДЕО 3343
Burn the Jukebox

Гурт Burn the Jukebox з Пенсильванії записав кавер на пісню «Океану Ельзи» – «Я не здамся без бою», який одразу став популярним в мережі.

Журналістам Район.Культура учасники гурту розповіли, як обирали пісню та наскільки складно було опанувати українську.

Burn the Jukebox — це гурт, що складається з чотирьох підлітків віком від 15 до 16 років: вокаліста та клавішника Ітана Катілла, гітаристки та вокалістки Вірджинії Френкс, гітариста Люка Ванчура та барабанщика Картера Денніса.

З 2020 року гурт створює свої композиції та записує переспіви на відомі пісні, які підлітки публікують у своїх соцмережах. Чимало композицій музиканти виконують на прохання своїх підписників. Один із читачів, який зазначив, що є військовослужбовцем, попросив Burn the Jukebox зіграти щось з українських хітів.

Музиканти виконали прохання і зіграли «Я не здамся без бою» від «Океану Ельзи».

«Наші серця – з Україною», – зазначили учасники гурту. 

Відео за один день вже зібрало більше ніж 68 тисяч переглядів в TikTok.

@burnthejukebox

Replying to @tohahowitzer2 без бою by Океан Ельзи (I won't give up without a fight by Okean Elzy) #ukraine #ukraine🇺🇦 #kiev #ukranianmusic #okeanelzy

♬ original sound - Burn the Jukebox

«Було важко вивчити текст, але я слухала пісню знову і знову, щоб зробити вимову настільки правильною, наскільки це можливо. Я розуміла, що вона не буде ідеальною, але ми подумали, що це було б значно більш цінно для нас – виконати пісню українською, ніж перекладати її на англійську», – зазначила в коментарі Район.Культура солістка гурту Вірджинія Френкс.

Також музиканти розповіли, що слухали багато українських пісень, перш ніж визначитися з композицією.

«Ця прекрасна пісня постійно з'являлася перед нами, тоді ми зрозуміли, що це ідеальний вибір», – пояснюють учасники Burn the Jukebox.

Митці зізналися, що отримують чимало прохань про виконання наступних пісень українською, однак люди з усього світу щодня просять їх заспівати безліч композицій різними мовами. Музиканти називають це «фантастичним збігом», адже їхня нова власна пісня, яку вони випустили нещодавно, має назву Hello World, що у перекладі з англійської означає – «Привіт, світе». 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024
Афіша