У Рівному презентували першу звітну виставку вихованців студії крапкової графіки

28 Серпня 2023, 12:32
Виставка крапкової графіки «Крапкові історії» 465
Виставка крапкової графіки «Крапкові історії»

У Рівному відбулася перша звітна виставка вихованців студії малюнку «Три крапки…» – «Крапкові історії».

Захід відбувся 27 серпня у Рівненській обласній бібліотеці для молоді. Про це повідомили на фейсбук-сторінці книгозбірні.

«Щирі емоції щастя та захоплення, жарти та сюрпризи, сльози радості та здивування – свято відкриття крапкової виставки вихованців Студії малюнка «Три крапки...» вдалося! І як могло б бути інакше, адже студія діє вже рік та два місяці. Цей час наповнений стількома неймовірними творчими моментами», – йдеться у дописі.

Олена Сєргєєва

Читайте також: У Рівному відкрили виставку крапкової графіки

На експозиції молоді студійці разом із своєю викладачкою, крапкаркою Оленою Сєргєєвою, представили більше ніж 30 власних робіт. Це перша крапкова виставка студійців в історії Рівного. Як зазначили бібліотекарі, символічно, що подія відбулася у День міста Рівного.

«На відкритті лунали добрі та сердечні слова, щирі побажання від директора Рівненської обласної бібліотеки для молоді Світлани Патрикей, батьків вихованців та гостей свята. А далі були подарунки, фотосесії та солодкий стіл. Крапочка щастя оселилася у кожному серці. Вона завжди зігріватиме усіх та надихатиме», – зауважили у книгозбірні та закликали усіх охочих відвідати виставку «Крапкові історії».
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024