Спочатку були конкурентками: луцький гурт 3ʼbeauties потрапив у фінал нацвідбору на Дитяче Євробачення

03 Серпня 2023, 10:18
Гурт 3ʼbeauties: Анна Ткач, Олександра Коровицька та Владислава Волинець і талісман дівчат – пес породи джек рассел. Фото: Суспільне Луцьк 612
Гурт 3ʼbeauties: Анна Ткач, Олександра Коровицька та Владислава Волинець і талісман дівчат – пес породи джек рассел. Фото: Суспільне Луцьк

Учасниці луцького гурту «3ʼbeauties» Анна Ткач, Олександра Коровицька та Владислава Волинець потрапили у п'ятірку фіналістів нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023.

Суспільне познайомилося з учасницями гурту та разом із ними вперше почули пісню, яку дівчата виконуватимуть у завершальному етапі нацвідбору.

Анна Ткач

Анні Ткач 13 років. Дівчина розповіла: музикою займається чотири роки. Гурт «3ʼbeauties» створили на початку повномасштабної війни.

«Спочатку ми були конкурентами на різних конкурсах, концертах, а потім вирішили об'єднатися. Обожнюю творчі колаборації з друзями, різними музикантами. Ще маю таке незвичне захоплення – стрільба з лука», – ділиться вокалістка.

Зі слів Анни, своє життя вона планує пов'язати із музикою. Саме спів і виступи на сцені бачить у майбутньому.

Вокалістка 3ʼbeauties Анна Ткач. Фото: Суспільне Луцьк

Влада Волинець

12-річна Влада Волинець окрім співів обожнює малювати. Дівчина вміє грати на гітарі і фортепіано, пише авторські пісні.

Дівчина каже, що спершу співати в гурті буде нелегко: «Це перше тріо, з яким я співаю, мій перший гурт. Спочатку було важко, щоб вилаштувати голоси й тримати свою партію, а далі звикаєш і йде все супер».

Після початку війни, – говорить лучанка, – намалювала дві патріотичні картини. творчі роботи вдалося продати, гроші дівчина перерахувала на допомогу військовим.

Вокалістка 3ʼbeauties Влада Волинець. Фото: Суспільне Луцьк

Читайте також: «Не сподівався, що пройду в п'ятірку», – волинянин Денис Грищук про фінал нацвідбору Дитячого Євробачення

Олександра Коровицька

13-річна Олександра Коровицька розповіла – учасниці «3ʼbeauties» збираються разом двічі на тиждень. У вільний від співів час дівчина займається верховою їздою, якою захопилася ще у сім років.

«До війни співала і англійські, і українські після. Більше іноземні, а зараз почала більше співати українські пісні», – ділиться вокалістка.

Зі слів Олександри, усі три учасниці активно долучаються до допомоги українській армії. Дівчата неодноразово брали участь у благодійних концертах зі збору коштів на ЗСУ.

Вокалістка 3ʼbeauties Олександра Коровицька. Фото: Суспільне Луцьк

Підготовка до нацвідбору

Увійшовши в п'ятірку фіналістів дівчата дуже зраділи. Нині – активно готуються і постійно тримають зв'язок із викладачкою вокалу Інною Кириченко.

«Я їх буду збирати стільки, скільки потрібно: і в день, і в ніч, і в обід, і ввечері. Скільки потрібно – стільки будемо займатися, ми готові до цього», – говорить викладачка.

Інна Кириченко вперше увімкнула дівчатам пісню, яку «3ʼbeauties» виконуватимуть на завершальному етапі нацвідбору. Вибір здивував дівчат, однак поки назву композиції не оприлюднюють.

Луцький гурт 3ʼbeauties з викладачкою Інною Кириченко. Фото: Суспільне Луцьк

Читайте також: Співак з Рівненщини DEMCHUK став членом експертної ради нацвідбору на «Дитяче Євробачення»

Фінал нацвідбору на «Дитяче Євробачення 2023» відбудеться в жовтні у форматі онлайн-концерту.

Нагадаємо, що Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» 2023 року пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024