Душі: Vyshebaba та BURLA випустили спільний трек про реалії Донбасу

21 Липня 2023, 14:43
Обкладинка синглу 945
Обкладинка синглу

Український реп та поезія поєдналися в музичному творі під назвою «Душі» у виконанні Vyshebaba та BURLA.

Пісня «Душі» – це реальна історія з фронту про сьогодення військового Донбасу поєднана з милозвучним приспівом, який передає водночас великий біль та могутню силу воїнів, які несуть мир та свободу на рідну землю. 

«Ми списались з Максимом в інстаграмі й у нас швидко виникла ідея створити спільний трек про те, що зараз відбувається в Україні. Я записав вірші, а BURLA створив приспів. Я дуже задоволений результатом, це одна з найкращих творчих колаборацій, що у мене була. Сподіваюсь, що пісня «Душі» торкнеться й вашої душі», – коментує Павло Вишебаба.

Читайте також: Позивний Капелан мені дали на Рівненщині, – Павло Вишебаба

У творчості артистів це не перша робота, в якому біль війни передана завдяки музиці та текстам. Так, вірш Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну», присвяченій доньці, переклали на 16 мов світу, й він став натхненням для створення фіту зі співачкою KOLA. А пісні BURLA після початку повномасштабного вторгнення раз за разом передають всі переживання та біль, спричиненні терористичними діями держави-агресора. 

ДовідковоПавло Вишебаба – командир відділення ЗСУ у 68 ОЄБр імені Олекси Довбуша. Український поет, музикант і громадський активіст. Автор книги-бестселера «Тільки не пиши мені про війну» перші 15 тисяч примірників якої продали за рекордні 15 днів.

BURLA – український реп виконавець та співак. Максим Бурла з міста Сміла, відомий авторськими піснями «Руський корабль», «Кайдани», «Рідна» та інші, які сумарно вже набрали понад 60 мільйонів переглядів та прослуховувань в соціальних мережах. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024