Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» нелегально розмістили на піратських сайтах з російською озвучкою

11 Липня 2023, 12:05
Скірншот з відео Ірини Костюк 33708
Скірншот з відео Ірини Костюк
Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня», який став бестселером українського прокату і перестрибнув навіть «Аватар 2», нелегально розмістили на піратських сайтах із російською озвучкою, а також продають DVD-версію в Києві.
 
Про це повідомила продюсерка стрічки Ірина Костюк.
«Тиждень назад австралійську копію фільму було злито. Нашому нєвмєняємому східному сусіду вистачило кілька днів, щоб зробити озвучку мовою окупанта (кров з вух та спазми шлунку, коли чуєш, як наша Мавка разгаваріваєт). І ось воно вже не тільки на торентах, а й на сумнозвісній Петрівці! НА ДВД!» – йдеться у повідомленні продюсерки.
Ірина Костюка каже, що вони були готові до того, що «пірати стоять на низькому старті і тільки й чекають на злиття Мавки в інтернет». Тож вони астосовують всі доступні методи боротьби, докладають всіх зусиль, щоб тримати це під контролем. 
«Будь ласка, не долучайтесь до принципів існування оркостану. Не крадіть у своїх. Не качайте нелегальне. Не купуйте гидоту на ринку. Живімо цивілізовано, не підтримуйте піратів, не підживлюйте їх діяльність. Прокат в Україні триває вже рекордних 4,5 місяці. Цього тижня Мавка перестрибнула Аватар 2 за кількістю проданих в Україні квитків», – звертається до українців продюсерка мультфільму.
 
За її словами, скоро відбудеться національна та легальна прем'єра на діджитал платформі. Тому Ірина просить не вводити запити у гугл «дивитись мавка онлайн безкоштовно». 
«Дочекайтеся легальної прем'єри, адже на Мавку і довше чекали. Наша Мавка живе своє життя згідно з законодавством та принципами цивілізованого медіаринку. Без свідомого ставлення кожного українця до цього нам це зло не здолати. в усіх сенсах. І ми маємо в серці те, що не вмирає», – додає продюсерка.
Читайте також:  Українці спільно з французами знімуть мультсеріал про Мавку
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024