Виступ Руслани покажуть на Євробаченні у записі з Києва

05 Травня 2023, 16:35
Руслана 932
Руслана

Переможниця Євробачення-2004 Руслана приєднається до фіналу цьогорічного Пісенного конкурсу у спеціальному попередньо записаному виступі, знятому в самому серці Києва.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на BBC.

Перша переможниця від України на Євробаченні символічно з'єднає Київ та Ліверпуль, її поява відображатиме цьогорічну тему «Об'єднані музикою».

Читайте також: Скандал продовжується: чи виступить Руслана на Євробаченні-2023

Слоган цьогорічного шоу — «Обʼєднані музикою» — відображає особливий характер 67-го Пісенного конкурсу і демонструє унікальне партнерство між Великою Британією, Україною та містом проведення конкурсу Ліверпулем, щоб показати глядачам усього світу конкурс 2023 року, а також неймовірну силу музики об'єднувати спільноти.

У фіналі конкурсу виступатимуть переможці двох півфіналів, а також представники Великої Британії, Франції, Іспанії, Німеччини, Італії, що складають «Велику п'ятірку», та Україна — як переможниця минулого року, яка автоматично потрапляє у фінал.

Нагадаємо, що раніше серед оголошених виконавців з України на концертах «Євробачення» не було РусланиНа цей факт звернули увагу українські глядачі, а президентка мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька звернулася до менеджменту співачки, щоб уточнити, чому Руслана не виступатиме на сцені цьогорічного конкурсу. Після скандалу, Суспільне заявило, що виступ першої української переможниці «Євробачення» таки відбудеться.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024