«Буду жити! Геть думи сумні»: бандуристка KRUTЬ записала відео на вірш Лесі Українки

30 Вересня 2022, 13:12
Марина Круть 1726
Марина Круть

Українська бандуристка і співачка Марина Круть, відома за псевдонімом KRUTЬ, записала відео на поезію Лесі Українки «Contra Spem Spero». 

Ролик вона опублікувала на своїй фейсбук-сторінці 30 вересня. 

Як зазначила виконавиця, відео створене на реальних подіях реальних жінок на початку повномасштабного вторгнення.

«Буду жити! Геть думи сумні! З початком повномаштабного вторгнення з України виїхало 12 мільйонів українців. Переважна більшість — жінки та діти. Багато хто знаходить нове життя і асимілюється за кордоном. Хтось повертається додому, а хтось не має куди повертатись. Це відео — із живих історій моїх підписниць. Дякуємо, що поділились своїми кадрами із евакуації. Тепер це історія», — написала KRUTЬ. 

Музика — Марина Круть.

Саундпродюсер — Михайло Клименко.

Оператор, режисер — Сашко Кулик.

Асистент оператора, монтаж — Кіф’як Олесь. 

Читайте також: Співачка KRUTЬ виконала пісню «Україна» разом із Хмельницьким муніципальним хором

Довідково: Марина Круть, відома за псевдонімом KRUTЬ, — українська співачка з Хмельницького, поетеса, композиторка і бандуристка. Сольний проєкт KRUTЬ, для якого вона самостійно пише пісні, називається «Krutь». Вона характеризує свій стиль як інді-соул зі звучанням бандури. У 2017 році Круть брала участь у восьмому сезоні талант-шоу «X-Фактор», де вона виконала пісню «Hallelujah». 5 лютого 2020 року KRUTЬ презентувала пісню «99», з якою боролась за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2020».

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024