Співачка KRUTЬ виконала пісню «Україна» разом із Хмельницьким муніципальним хором

08 Березня 2022, 19:20
KRUTЬ 1570
KRUTЬ

Співачка Марина Круть, відома за псевдоніном KRUTЬ, спільно з Хмельницьким муніципальним хором виконала відому пісню Тараса Петриненка «Україна».

Відео Марина Круть виклала на своїй сторінці в Instagram.

«До війни ми усі були музикантами, співаками, художниками, танцюристами і просто людьми.

Зараз ми усі волонтери. Ми плетемо сітки, варимо їжу, збираємо зі світу по нитці те, що ніколи не вміли збирати. Вже тиждень усі українці живуть у новій реальності. Реальності, де кожну хвилину лунають вибухи, кожну хвилину руйнуються наші міста. Реальності, де кожну хвилину помирають люди.

Але.

Їм нас не зламати.
І ми не втратимо ані сили, ані волі до перемоги.
Ми на своїй землі і ми нікому її не віддамо.
У наших жилах тече козацька кров та сила усіх поколінь, усіх героїв, які століттями незламно боролись за незалежність України», — написано у дописі Марини Круть.

«Слава Україні! Слава ЗСУ!
Слава Кожному, хто вірить, кожному, хто єднається та домомагає.
Кожному, хто залишається на своєму місці та робить все від себе залежне аби пришвидшити перемогу. А вона вже поряд», — KRUTЬ.

Читайте також: Соліст гурту Kalush розповів, чому пісня «Stefania» стала гімном незламності України

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений КРУТЬ (@bandura_krut)

Довідково: Марина Круть, відома за псевдонімом KRUTЬ, — українська співачка з Хмельницького, поетеса, композиторка і бандуристка. Сольний проєкт KRUTЬ, для якого вона самостійно пише пісні, називається «Krutь». Вона характеризує свій стиль як інді-соул зі звучанням бандури. У 2017 році Круть брала участь у восьмому сезоні талант-шоу «X-Фактор», де вона виконала пісню «Hallelujah». 5 лютого 2020 року KRUTЬ презентувала пісню «99», з якою боролась за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2020»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024