Музикант Kalush Orchestra зіграв на гітарі у центрі Луцька

07 Червня 2022, 15:38
Ігор Діденчук 1149
Ігор Діденчук

Лучанин Ігор Діденчук, що є одночасно учасником гуртів Go_A та Kalush Orchestra долучився до молодих луцьких музикантів на #angarmusicstage та проакомпанував їм на гітарі.

Відео із виступом опублікував засновник та керівник проєкту #angarmusicstage Мирослав Кіруєв на своїй сторінці у фейсбуці. Мирослав розповів журналістам Район.Культура, що він розмовляв про свій волонтерський музичний проєкт із учасниками Kalush Orchestra Ігорем Діденчуком та Віталієм Дужиком ще до виступу гурту на фіналі Євробачення. Та у музикантів не виходило долучитися через свій щільний графік та підготовку до конкурсу.

Коли Ігор повернувся до Луцька, відпочив від гастролей – все ж прийшов підтримати музикантів рідного міста. Це студенти: Павло Веснянка, Тетяна Геналюк, Олександр Шевчук, Іван Шуляк та репер Роман Корука.

Читайте також: Україна на Євробаченні-2022: дайджест подій

«Ігор знав попередньо, що у нас є така сцена і прийшов до нас в гості. На місці були постійні наші музиканти, студенти, які створюють постійне музикування на сцені. Вони заграли те, що знали із репертуару, кілька пісень – Ігор  долучився», – розповів Мирослав Кіруєв про появу Ігоря Діденчука на Музичній сцені.

Читайте також: У центрі Луцька Положинський збирав кошти на ЗСУ

 

Нагадаємо, що усі зібрані кошти з проєкту #angarmusicstage передають у Волонтерський штаб «Ангар», який займається допомогою ЗСУ.

Читайте також: У Луцьку виступив «Фіолет», щоб зібрати гроші для ЗСУ

Довідково: Волонтерський центр допомоги ЗСУ «АНГАР» створили завдяки спільним зусиллям Волинського обласного благодійного фонду «Співдружність-Волинь» (директорка Ольга Валянік), ГО «Творче об’єднання «Гармидер» (директорка Руслана Порицька) та мистецького об‘єднання «Стендаль» (директорка Елла Яцута). Центр надає всебічну волонтерську допомогу військовим Збройних Сил України, бійцям тероборони, а також цивільним, які постраждали від війни з росією.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024