Архів новин за 26 Січня 2023

20:01
Відомий художник з Луцька Андрій Присяжнюк зробив розпис на шоломі Героя України, льотчика Вадима Ворошилова з позивним Karaya.
20:01
Понад 200 книг російською мовою зібрали з початку тижня в Закарпатській бібліотеці дітей та юнацтва в Ужгороді.
19:01
Команда психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України запрошує на безплатний перегляд фільму «ДЕНЬ ТАК!».
19:01
На сцені Мукачівського драматичного театру представлять комедію «За двома зайцями» за мотивами п’єси українського драматурга Михайла Старицького.
18:01
Громадська організація «Семиярусна гора» у Луцьку намагається врятувати архітектурну пам’ятку, яку власними силами й коштами перетворила на публічний простір.
18:01
Відомий гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» виступить у Мукачеві з концертною програмою «Вільні люди» в рамках благодійного туру на підтримку Збройних Сил України.
17:01
Курс під назвою «Україна: історія, культура та ідентичності» з'явився на освітній платформі Coursera. Це короткий ознайомчий курс з історії, культури та суспільства України — від середньовіччя до сьогодення.
17:01
Очільник країни-терориста мстить одеситам за визнання центру їхнього міста цінною історично-культурною спадщиною людства
16:01
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулась унікальна благодійна мистецька акція від видатного українського художника Петра Антипа, де продали три його картини за майже 4 тисячі доларів.
16:01
У Луцьку відбулася прем'єра вистави «Пригоди короля Мацюся» від театральної майстерні «ДогориДриґом». Благодійні внески, зібрані під час вистави, актори передали на купівлю десяти дронів для українських воїнів.
16:01
У Мукачівському літературно-мистецькому музеї відбулася надзвичайно цікава музично-поетична творча зустріч за участі Тетяни Рибар та Євгенії Радик.
15:01
Напередодні новорічно-різдвяних свят у Володимирці показували казку-мюзкл «Гринч. Викрадач Різдва».
14:01
Видання The New Yorker опублікувало документальний короткометражний фільм «Я не хотіла знімати воєнний фільм» української режисерки Надії Парфан.
14:01
Мукачівець Павло Прижегодський облаштував студію в погребі, де у вільний час створює свою музику.
13:01
Відомий рівненський художник-кераміст Леонід Гринбокий взявся робити окопні свічки, щоб допомогти Збройним силам України.
10:01
Художник з Івано-Франківська Роман Бончук створив портрет Бориса Джонсона, на якому у Відні залишили свої підписи учасники гурту Kalush Orchestra. Картину продали з аукціону за 350 тисяч гривень.
09:01
Документальний фільм Шона Пенна Superpower про Володимира Зеленського та Україну на початку повномасштабного вторгнення презентують на Берлінському кінофестивалі у лютому.
09:01
В Угорському домі імені Мігая Мункачі до Дня угорської культури організували виставку народного одягу.
08:01
Працівник цеху теплової автоматики та вимірювань Рівненської АЕС Григорій Речун має цікаве хобі – створює картини на дереві у техніці пірографії.
00:01
Що насправді заспівала Хорея Козацька у трапезному храмі Лаври
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024