Розчулив усіх: юний декламатор з Луцька виступив на телешоу «Україна неймовірних людей»

17 Березня 2024, 10:14
Микола Варцаб'юк ВІДЕО 764
Микола Варцаб'юк

Декламатор, актор, вихованець луцької театральної студії «Бешкетники» дев'ятирічний Микола Варцаб'юк читав воєнну поезію на прем'єрі шоу «Україна неймовірних людей».

Він прочитав вірш Надії Красоткіної. Перший випуск передачі вийшов 16 березня. 

«Війна закінчиться, відбудуються міста. І хочеться, щоб життя було веселим. Мистецтвом потрібно займатися, адже мені одного разу казав один військовий: ми там стоїмо, щоб ви тут жили мирним життям, щоб ви тут процвітали і щоб ви тут вдосконалювали наші українські традиції», – сказав юний декламатор перед виступом. 

Хлопець займається у театральній студії з чотирьох років. Його вчителем з майстерності декламування є Вадим Хаїнський. За словами наставника, проникливе виконання Миколи розчулило усіх присутніх у залі. 

«Микола Варцаб'юк вразив всю країну своїм емоційним виступом на шоу «Україна неймовірних людей», який до сліз розчулив глядачів. Ми пишаємося Миколою та його виступом. Він є чудовим прикладом того, як за допомогою мистецтва можна достукатися до сердець людей. Микола щиро та емоційно передав біль війни, яку відчувають українці. Його виступ не лише зворушив глядачів, але й спонукав задуматися про важливість миру та єднання задля перемоги. Після виступу отримуємо безліч слів підтримки та захоплення від людей з усієї України», – поділився Вадим Хаїнський.

«Україна неймовірних людей» – це шоу власної розробки телеканалу ТЕТ та креативної команди Big Brave Events. Його учасниками стали діти й дорослі з історіями, які повинні звучати, з талантами, котрі мають побачити всі. Це музиканти, танцівники, акробати, художники, декламатори, ілюзіоністи, гімнасти та вокалісти, які долають труднощі, демонструють приклад незламності, розвиваються, рухаються вперед і світять яскраво на весь світ. 

Усі вони покажуть свої таланти в десятках номерів і позмагаються за місце у фінал, де переможець отримає грошовий приз на здійснення мрії. Щовипуску разом з глядачами в залі учасників оцінюватимуть запрошені зіркові гості й герої сьогодення, які несуть добро, об'єднують країну та представляють її на міжнародних аренах.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024