Гурт «Антитіла» передав п’ять тисяч тактичних аптечок для спецпідрозділів ГУР

15 Березня 2024, 13:02
Гурт «Антитіла». Скриншот з відео ГУР 276
Гурт «Антитіла». Скриншот з відео ГУР

Учасники українського гурту «Антитіла» передали воїнам Головного управління розвідки Міністерства оборони України п’ять тисяч тактичних аптечок, укомплектованих за стандартами НАТО.

Про це повідомили у соцмережах ГУР.

Потрібні кошти музиканти зібрали під час навколосвітнього туру гурту «Антитіла», під час якого відвідали з виступами низку країн Європи, Канаду, США, Австралію, Нову Зеландію. Це десятки концертів, під час яких акумулювали кошти для закупівлі необхідних матеріалів.

«Хлопці не просто закупили готові аптечки, було придбано найкращі засоби для збереження життя наших захисників. Затим, разом з фондом United Help Ukraine, кожен комплект збирався вручну. Набір аптечок формувався на основі фронтового досвіду роботи українських парамедиків», – зазначають в управлінні.

Читайте також: Прем’єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні вручила відзнаку гурту «Антитіла»

У ГУР наголосили, що учасники гурту планують продовжити волонтерську діяльність, щоб збирати гроші на потреби українських військових. 

«Вони не обмежуються виключно медичною компонентою: бойові катери, FPV-дрони, дрони великого радіусу дії. Все це найближчим часом також може надійти спецпідрозділам української воєнної розвідки».
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024