Українці розкупили квитки на перший реп-мюзикл про письменників розстріляного відродження за пів доби

14 Березня 2024, 16:01
МУР. Фото з сайту Concert.ua 408
МУР. Фото з сайту Concert.ua

Автори «Ти [Романтики]», МУР створили реп-мюзикл за мотивами альбому. Українці розкупили квитки за пів доби. 

Прем'єра відбудеться в Міжнародному центрі культури та мистецтв профспілок України «Жовтневий палац» 23 квітня. Про це виконавці повідомили у своїх соцмережах.

«Ти [Романтика]» – вистава, для створення якої використовувалися матеріали однойменного альбому МУР», – кажуть організатори.

Фото з сайту Concert.ua

В інстаграмі МУР повідомили, що на глядачів чекає «хореографія, декорація в декілька ярусів, актори театру, вірші, діалоги, жива музика великим гуртом».

А також учасники гурту писали, що у разі якщо вони продадуть усі квитки менше ніж за добу, то наб'ють тату всією командою.

Скриншот з інстаграму МУР

Нагадаємо, що український гурт МУР випустив альбом-мюзикл про поетів Розстріляного відродження і мешканців Будинку «Слово» – Ти [Романтика]. До співавторства залучили поета Сергія Жадана, акторку «95 кварталу» і телеведучу Олену Кравець, одеський рок-гурт «хейтспіч», львівський гурт NAZVA та інших. Музиканти з МУР називають свій альбом мюзиклом про письменників і закликають слухати його послідовно як суцільну історію: «17 різних композицій – всі треки зв’язані між собою сюжетом, переходять один в одного і дають можливість слухачу «на власні вуха» стати свідком історичних подій».

Читайте також: Ти [Романтика] від МУРу – неякісна робота

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024