В Україні запрацювала можливість додавати музику з TikTok до плейліста на стримінгових платформах

23 Лютого 2024, 14:41
Фото ілюстративне 1194
Фото ілюстративне

Функція Add to Music у TikTok тепер доступна у 160 країнах, зокрема і в Україні. Тепер трек можна додавати трек одразу в плейлісти на Spotify, Apple Music або Amazon Music.

Про це пише Суспільне Культура, посилаючись на Variety.

Функція «Додати в музичний застосунок» виглядає як кнопка з написом «Додати пісню» поруч із назвою треку внизу відео у стрічці «Для вас». Під час першого використання користувач або користувачка зможе обрати свій музичний потоковий сервіс.

Після цього трек буде збережено до плейліста за замовчуванням у Spotify, Apple Music чи Amazon Music, або ж користувачі можуть додати його до нового списку. Крім того, користувачі TikTok можуть скористатися функцією зі сторінки «Деталі звуку» виконавців.

«Завдяки додаванню музичних додатків ми спрощуємо процес пошуку музики як для користувачів TikTok, так і для артистів», — сказав Айзек Бесс, глобальний керівник відділу дистрибуції та партнерства TikTok.

На його думку, ця функція допоможе більшій кількості пісень стати хітами, оскільки шлях, яким користувачі можуть послухати трек на стримінгу, скоротився. І це надасть більше можливостей артистам для охоплення нової аудиторії та розвитку своєї кар'єри.

Сам функціонал вперше запустили у 2023 році, але тоді він був доступний в обмеженому колі країн, а також ще мав узгодити умови співпраці з музичними стримінгами.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024