Третій рік повномасштабного спротиву: вийшов календар, присвячений боротьбі українців з Росією

23 Лютого 2024, 11:44
Обкладинка календаря ВІДЕО 1245
Обкладинка календаря

В Україні створили календар «Третій рік повномасштабного спротиву» – у співпраці відомих українських митців і бійців Руху опору ССО.

На обкладинку потрапила скульптура «Дух спротиву», яка візуально втілює незламний український дух. Про це повідомляють на сайті Центру національного спротиву.

«Третій рік повномасштабної агресії Україна зустрічає у вогні шаленого тотального спротиву. Звитяги та подвиги опалених, запеклих, загартованих боротьбою, згуртованих духом опору українців вже оспівуються у мистецьких проєктах та рефлексіях. Окремого слова заслуговує маска, що стає символом приналежності до опору. Кожен місяць — це конкретна людина, і водночас за маскою будь-хто, це узагальнений образ «облич» героїв, що приєдналися до величної боротьби проти окупанта. На останній сторінці — маска, що висить на ножі, і запрошує долучатися до сил оборони та ставати пліч-о-пліч проти ворога», – кажуть на сайті.

Календар починається з 24 лютого, з того дня, який став не тільки початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю, але і днем національного єднання, згуртованості та незламності у боротьбі за майбутнє України.

Безплатно завантажити  календар українською можна тут. Також Ви можете поділитись з іноземцями його англомовною версією тут.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024