Переможці Євробачення-2006 хард-рок гурт Lordi закликали допомогти врятувати українських тварин

23 Лютого 2024, 09:05
Фото з інстаграм-сторінки гурту Lordi 548
Фото з інстаграм-сторінки гурту Lordi

Учасники фінського хард-рок гурту Lordi, який переміг на «Євробаченні-2006», підтримали організацію UAnimals та закликали врятувати українських тварин.

Про це повідомили у соцмережах UAnimals.

«Хард-рок гурт Lordi став справжньою сенсацією пісенного конкурсу, а весь світ наспівував (чи то накрикував) композицію Hard Rock Hallelujah. Сьогодні душевні монстри звертаються до українців зі словами підтримки», – йдеться у дописі.

Фінський гурт також закликав долучитися до збору UAnimals на розбудову притулку «Пегас» на Дніпропетровщині. Як повідомляють у  UAnimals, у «Пегасі» планують збудувати стаціонар для лікування коней, які постраждали під час російської війни в Україні. Такий стаціонар дозволить лікувати коней безпосередньо у притулку і спростить життя і постраждалим тваринам, і людям, які їх доглядають.

«Україна зараз бореться за свою свободу і ми підтримуємо цю прекрасну країну! Люди — не єдині, хто зазнає страждань. Потерпають також і безневинні тварини. Наші друзі з UAnimals роблять надзвичайно важливі справи, допомагаючи тваринам і рятуючи їх під час війни», – кажуть рокери з Lordi.

Долучитися до збору від UAnimals можна, придбавши символічний квадратний метр майбутнього стаціонару або задонатити на одну символічну цеглину, яку віртуально підпишуть ім'ям благодійника. Деталі – за посиланням

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024