«Війна з тильного боку»: Андрій Любка випустить нову книгу-щоденник про волонтерство

12 Лютого 2024, 18:58
Фото з фейсбук-сторінки Андрія Любки 733
Фото з фейсбук-сторінки Андрія Любки

Український письменник та волонтер Андрій Любка випустить книгу «Війна з тильного боку» про життя та допомогу фронту в тилу.

Книга вийде у видавництві Meridian Czernowitz. Про це письменник повідомив у своїх соцмережах.

«На момент виходу книжки Андрій Любка разом із небайдужими українцями, які підтримують його волонтерство, зміг придбати вже 240 автівок для ЗСУ, які щодня допомагають нашим військовим на передовій. Автор тридцять вісім разів їздив на схід із передачею гуманітарної допомоги, власним прикладом довів, що література може нести конкретну поміч людям, а письменник у турбулентні часи може гуртувати навколо себе людей і дієво допомагати», – йдеться у описі.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Любки

Нова книжка Андрія Любки – це щоденник письменника, який раптово для себе стає волонтером і постачає джипи для української армії. Ззовні книжка виглядає як записник, кожна історія якого – свідчення невтомної підтримки українських військових і фіксація нашого сьогодення. Видання проілюстроване репортажними фотографіями автора, зробленими під час поїздок на прифронтові території.

«Війна – це фронт, битви і смерть, але водночас це життя за багато кілометрів від лінії зіткнення, щоденний побут, рутина, нові реалії. Ця проза – про війну з тильного боку, зі спини, з тилу; про поїздки на фронт, волонтерство і щоденні виклики цивільного життя протягом двох років повномасштабної війни проти України», – розповідає автор Андрій Любка. 

Видавництво Meridian Czernowitz вже відкрило перепродаж за зниженою ціною, а в українських книгарнях книга з'явиться з березня 2024 року. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024