Янголом: гурт Kalush Orchestra випустив ліричну пісню та кліп на неї

02 Лютого 2024, 17:47
Обкладинка релізу ПРЕМ'ЄРА 1597
Обкладинка релізу

Після успіху пісні «Це любов», яка продовжує триматися на перших сходинках українських чартів і набрала вже понад 2,6 мільйона переглядів, Kalush Orchestra випускає вже другий трек в оновленому форматі. 

В кінці минулого року гурт заявив, що перебуває в процесі трансформації – як у візуальному, так і в музикальному сенсі. Нова пісня продовжує розкривати учасників гурту та знайомить ближче з їх внутрішнім світом. Про це журналістам Район.Культура розповіли у пресслужбі музикантів.

«Наша нова пісня «Янголом» розповідає про одне з найсильніших почуттів у світі – кохання. Де ангел символізує кохану людину, без якої життя втрачає сенс. Ми сподіваємось, що вона знайде відгук у вашій душі та встряне в грудях, як та стріла з пісні», – коментує реліз Олег Псюк

В пісні «Янголом» вдало поєднано народний стиль виконання волинянина Тимофія Музичука, одного з солістів гурту, з сучасним звучанням, що дало змогу створити такий мелодійний та емоційно насичений трек.

Читайте також: Об'єднані музикою Музичуки: де та у якій сім'ї виріс Тимофій з Kalush Orchestra

Текст пісні наповнений метафорами, створюючи образ янгола, який став не лише невловним символом кохання, але й суттєвою частиною героя треку. Стріла, що встряла в груди, стала символом нестримності почуттів, неймовірної тяги один до одного. Це не лише пісня про кохання, але й про те, як воно змінює життя, роблячи його яскравішим. 

Пісня вийшла разом з лірик відео, де артисти – в нових образах, які створила стилістка Анастасія Велегура.

Трек «Янголом» вже доступний на всіх музичних платформах.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024