Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного європейського конкурсу MME AWARDS

17 Січня 2024, 17:33
Фото з інстаграм-сторінки Jerry Heil 776
Фото з інстаграм-сторінки Jerry Heil

Українська співачка Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного європейського конкурсу Music Moves Europe Awards, у якому перемогла у 2023 році як виконавиця.

Про це співачка повідомила на своїй інстаграм-сторінці.

«Чи могла трирічна Яна, яка тоді починала свій музичний шлях, уявити те, що її професійній точці зору довіряють на престижному щорічному європейському конкурсі? Та може, й могла. Батьки навчили мене нічого собі не забороняти В УЯВІ, але трошечки невтомної праці на улюблену справу протягом 25 років поспіль — і ось я тут. Усе легко!» – написала Jerry Heil.

Минулого року співачка стала лауреаткою Music Moves Europe Awards у номінації Public Choice. Як приз вона отримала 5 тисяч євро та виступ у студії Deezer. Jerry Heil стала третьою українською виконавицею, яка перемогла в MMEA. Також перемоги здобували alyona alyona та Alina Pash.

Довідково: Music Moves Europe Awards – премія Європейського союзу в сфері популярної та сучасної музики, яку створили 2004 року. Мета нагороди — відзначити молодих європейських артистів і підтримати їх у побудові міжнародної кар'єри. Серед переможців MMEA — Адель, Дуа Ліпа, Rosalía тощо.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024