Люби: рівненський співак Kubay презентував нову пісню

08 Січня 2024, 17:07
Ілля Кубай, фото з фейсбук-сторінки співака ВІДЕО 930
Ілля Кубай, фото з фейсбук-сторінки співака

Рівненський виконавець Ілля Кубай випустив нову пісню «Люби». 

Вона з'явилася на музичних платформах 2 січня й за кілька днів потрапила у створений користувачами плейлист «Топ хіти України 2024» на Spotify. Про це пише Суспільне.

Це третя пісня 26-річного співака, його трек «Молодий козак» має понад мільйон переглядів у ютубі.

Пісню «Люби» він написав на початку грудня 2023 року.

«Першою мою нову пісню почула дружина. «Люби» записана нещодавно, тому про якісь тенденції говорити рано. Я є автором слів та музики. Скажу, що слова до пісень мені даються дуже тяжко, а от з музикою простіше: сідаю за фортепіано чи беру гітару в руки і швидко з'являється мелодія. Далі переношу все на комп'ютер, де те ж сам роблю аранжування», – розповів виконавець.

Нині у творчому доробку співака вісім авторських пісень, які доступні на музичних платформах. 

«Зараз найпопулярніша моя пісня – це «Молодий козак», яку я написав ще на початку війни. Вона має понад 1,1 мільйона переглядів у ютубі та найбільше серед всіх моїх пісень прослуховувань на музичних майданчиках. Ще популярні пісні «Солдат» та «Не сумуйте, мамо». Вони всі про війну», – додав Ілля.

Довідково: Ілля Кубай  —  уродженець села Воронки Вараського району, раніше — учасник рівненського гурту Liberty, який брав участь у шоу «Співають всі» та потрапив до фіналу.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024