В Ірпені розробили проєкт скверу, де хочуть розмістити графіті Бенксі

19 Грудня 2023, 15:32
Проєкт скверу ФОТО 416
Проєкт скверу

Колишній міський голова Ірпеня Володимир Карплюк презентував проєкт сучасного скверу з інсталяцією графіті Бенксі, яке помістили під скло та демонтували зі зруйнованого будинку.

Про це він повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

Мова йде про графіті з зображенням юної гімнастки зі стрічкою, яке Бенксі створив на стіні одного зі зруйнованих ірпінських будинків. У квітні 2023 року будинок, де був стінопис, знесли. Частину стіни з роботою британського художника зберегли та помістили під скло.

Проєкт скверу

Сквер із цим графіті Бенксі пропонують облаштувати на вулиці Северинівській, де росіяни зруйнували чотири житлові багатоповерхівки.

«Представляємо увазі громади концепцію благоустрою скверу на вулиці Северинівській в Ірпені, яку розробили наша команда товариства «ВІДВАЖНИХ» спільно з архітектурним бюро Vovk+Partners Architects», – йдеться у повідомленні. 

Проєкт скверу

Згідно з концепцією, це буде сквер з пішохідними алеями та місцями для відпочинку, а також графіті Бенксі (під склом) та речей з часів деокупації міста. Планують створення стіни з графіті й в інших частинах скверу.

Проєкт скверу

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024