У Рівному представили роботи переможців IV Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія»

18 Грудня 2023, 16:31
У Рівному представили роботи переможців IV Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія» 444
У Рівному представили роботи переможців IV Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія»

У Рівному підбили підсумки IV Міжнародного конкурсу образотворчого мистецтва «Квітуча фантазія», який присвячений українській художниці Катерині Білокур.

Захід пройшов 18 грудня у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. Про це повідомили на фейсбук-сторінці музею.

У виставці конкурсу представили роботи кращих конкурсантів (дитячої та юнацької аудиторії) з усіх куточків України та з-за її меж.

Організаторами стали Всеукраїнське обʼєднання «Мистецький вектор» спільно з Управлінням культури та туризму РОВА та Київським університетом імені Бориса Грінченка.

Директор музею Олександр Булига зазначив, що цим конкурсом розпочинається музейний «Різдвяний марафон», який буде проходити 18 -22 грудня 2023.

Президент ГО «Всеукраїнське об'єднання Мистецький вектор», директор конкурсу Юрій Яцика особисто приїхав з фронту аби відзначити переможців конкурсу. 

Як зазначили організатори, конкурс проводять з метою пошуку, підтримки талановитих дітей та молоді, роз'яснення ролі образотворчого мистецтва у формуванні ціннісного ставлення до культурної спадщини українського народу та важливості творчості Катерини Білокур як особливого значення художньої стилістики серед зображального мистецтва в Україні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024