Джамала посіла третє місце в глобальному плейлисті Spotify Equal 2023

01 Грудня 2023, 12:43
Фото з фейсбук-сторінки Джамали 443
Фото з фейсбук-сторінки Джамали

Українська співачка Джамала потрапила до топ трійки глобального плейлиста Spotify Equal 2023 із піснею Take Me To A Place з ЕР «Поклик». У цей час у Москві Джамалу заочно взяли під варту за звинуваченням у поширенні «фейків» про російську армію.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

На першій та другій сходинках плейлиста Equal 2023 опинилися румунська співачка INNA й американська співачка й піаністка Аліша Кіз.

«Вчора отримала новину про те, що увійшла в трійку найпопулярніший світових виконавців зі Spotify Equal за 2023 рік. У цей же момент я бачу новини, що мене, співачку, арештували. Дуже дякую кожному за підтримку», – написала вона.

Нагадаємо, що 29 листопада у Москві Джамалу заочно взяли під варту, попередньо оголосивши її у розшук за звинуваченням у поширенні «фейків» про російську армію. Про це заявили у московській прокуратурі. 

«Вчора мене заочно заарештували і оголосили у міжнародний розшук. Поки я облетіла півкулі земної, виступала на заходах спрямованих на підтримку України, відбудову шкіл тощо. Зранку я вже була на зйомці телевізійного проєкту,присвяченого Різдву для якого готувала спеціально колядку, обирала, працювала над аранжуванням була повністю занурена у творчий процес … І вже на вечір дізнаюсь такі новини. Я поки не знаю всіх деталей щодо реальної загрози для моєї безпеки, буду дізнаватися. Хай це стане нагадуванням саме про ці події і доказом російського свавілля і невігластва на очах у всього світу», – написала Джамала у своїх соцмережах.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024