Симфонія добра та зла: художник Петро Антип розпочне нову частину Космогонії грандіозним перформансом

27 Листопада 2023, 12:52
Петро Антип на фоні Космогонії АНОНС 1673
Петро Антип на фоні Космогонії

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку запрошує лучан, гостей міста, журналістів, представників влади на грандіозну подію – мистецький перформанс від знакового українського художника Петра Антипа

Митець під музичний супровід, на очах у безлічі людей, 1 грудня о 17:00 розпочне нову частину унікальної картини «Космогонія», яка є візуальним втіленням глибоких філософських роздумів про природу людства та його місце у Всесвіті. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.

Вхід – вільний.

Цей проєкт не просто відображає історичні події або особистості, але й прагне відкрити перед глядачами весь спектр людських емоцій та моральних виборів, які формують наш світ.

«Ноосфера: симфонія добра та зла» – це  розділ, де ми зосереджуємося на дуальності людської природи, представляючи як «добрих геніїв», так і «злих геніїв» людства. Кожен образ у цій частині картини є символом певних ідеалів, цінностей або антицінностей, які впливали та продовжують впливати на розвиток цивілізації», – каже куратор проєкту Віктор Корсак.

Цей розділ «Космогонії» не лише відображає історичні факти, але й прагне викликати глибокі роздуми про вічну боротьбу між добром та злом, світлом та темрявою, яка відбувається в серці кожної людини. Ми показуємо, що кожен вибір, кожна дія має свої наслідки, які формують не лише індивідуальну долю, але й долю всього людства.

«Ноосфера: симфонія добра та зла» – це не просто частина картини, це вікно у світ, де кожна людина є творцем своєї реальності, а кожен вибір впливає на формування нашого спільного майбутнього.

Після перформансу усіх присутніх запрошують на зустріч з ветераном російсько-української війни Олександром Тереном.

Терен презентує свій дебютний автобіографічний роман «Історія впертого чоловіка». Усі охочі зможуть поспілкуватися, сфотографуватися, придбати книгу та підписати її у автора. 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024