Луцькі бібліотекарі надіслали колегам з Миколаєва 35 кілограмів літератури

09 Жовтня 2023, 10:51
Миколаївські бібліотекарки отримали книги від колег з Луцька 387
Миколаївські бібліотекарки отримали книги від колег з Луцька

У бібліотеці-студії «ДіМ» Луцької міської централізованої бібліотечної системи зібрали 110 примірників книг для книгозбірні у Миколаєві, яка була знищена під час російського обстрілу. 

Книги отримала Тернівська філія Центральної міської бібліотеки імені М. Л. Кропивницького. Про це повідомила пресслужба Миколаївської міської ради.

Серед наданої допомоги – дитяча література, книги для сімейного читання, з історії міста Луцька та різноманітні розвивальні ігри. 

Благодійну акцію «Повернемо книги до бібліотек» з нагоди свого професійного свята бібліотекарі з Волині організували за ініціативи заступниці директорки по роботі з дітьми КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система», керівниці бібліотеки-студії «ДІМ» Ніни Бочарової.

«Ми дуже вдячні колегам з Волині, які підтримали наш колектив у такий скрутний час. У подарунковій посилці книги, ігри, обереги з національною символікою. Низький уклін усім, хто долучився до благодійної акції «Повернемо книги до бібліотек». Це надзвичайно зворушлива мить і неоціненна допомога для нас», – говорить директорка Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького Інга Хоржевська.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024