Лісовий цирк: у Волинському театрі ляльок презентували нову виставу

27 Вересня 2023, 16:52
Прем'єра вистави «Лісовий цирк» ФОТО 1133
Прем'єра вистави «Лісовий цирк»

У Волинському обласному академічному театрі ляльок показали прем'єру вистави «Лісовий цирк» за п'єсою драматургині Світлани Лелюх.

Прем'єра відбулася 24 вересня. Про це повідомили на сторінці установи в фейсбуці.

Вистава «Лісовий цирк» – яскрава, весела і повчальна. 

Всі, хто любить цирк, зможуть на деякий час поринути у дивовижну атмосферу циркового дійства і повеселитися разом зі смішними клоунами-фокусниками, захоплюватися великим магом Алі-каром та його помічниками – цирковими артистами.  Серед них – безстрашний Їжак Мітелко та боязкий Заєць, який  не зумів протистояти нахабному Вовкові і вчинив негідно. 

Читайте також: Інтерактиви, оновлений інтер’єр та логотип: Волинський театр ляльок відкрив новий сезон

«Ідидюка врятував Лісовий цирк. Лише його злякався Вовк, який поцупив чарівний циліндр великого мага Алі-кара. А боягузливий Заєць зробив висновки зі свого ганебного вчинку... І все це під яскраві виступи клоунів, силача і неперевершеного фокусника», – розповідають про прем'єру у театрі.

Режисер-постановник – Іван Вороний, художниця-постановниця – Наталія Ягупова, композитор – Андрій Велбоський.

Прем'єрний показ зібрав повну залу глядачів. За словами працівників театру, він пройшов яскраво, під захоплені вигуки, сміх та оплески глядачів. Виставу «Лісовий цирк» можна буде знову побачити у стінах Волинського театру ляльок  8 жовтня.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024