Волонтерка та вулична музикантка з Рівного з авторською піснею пройшла відбір в Голосі країни

26 Вересня 2023, 19:03
Лада Тивончук 786
Лада Тивончук

Уродженка Рівного Лада Тивончук, яка наразі проживає в Києві, взяла участь у сліпих прослуховування у 13 сезоні «Голосу країни». Співачка розвернула крісло Наді Дорофєєвої та пройшла в наступний етап талант-шоу. 

Журналісти Район.Культура дізналися про це з випуску 24 вересня.

Після початку повномасштабного вторгнення Лада почала співати для дітей, які стали сиротами через війну, а також для наших захисників на передовій. 

«Діти завжди дуже вдячні й дуже щасливі, коли ти до них приходиш. Це як енергетику назад отримуєш. Їздила співати для дітей з Маріуполя і також для військових. Це дуже складно насправді. Це було 10 кілометрів від Бахмута. Обличчя були сповнені болем, в них не було життя. Але після того як ми виступили, обличчя завжди оживали. Я відчувала, що я там дуже потрібна і що музиканти там дуже потрібні», – розповіла співачка.

Читайте також: Краматорськ-Рівне-Варшава: айтішниця пройшла відбір в Голосі країни

Музикантка додала, що грає та співає на вулицях не тільки в Україні, а і за кордоном. У такий спосіб збирає кошти на ЗСУ, а також допомагає літнім людям.

«В мене ще й є одна бабуся, які я завжди допомагаю, якій я кожен місяць намагаюся купити якісь продукти. Бо я знаю, що наші прості люди – це теж дуже важливо», – сказала Лада Тивончук.

Співачка розповіла, що створює пісні ще з 2014 року і ще тоді зрозуміла, що російською пісні писати не буде. На сліпі прослуховування дівчина прийшла з авторською піснею «Галактика». За її словами, це композиція про любов та аб'юзивні стосунки. 

«Вся моя діяльність про любов, бо я вірю, що любов врятує світ і це основне, що існує в світі. Дуже хочеться своїми піснями підтримати українців наскільки це можливо», – каже авторка.

На виступ Лади тепло відреагували глядачі у зали і на останніх секундах співачка зуміла розвернути крісло Наді Дорофєєвої.

«Ваш вокал мені дуже сподобався, але я сумнівалася, щоб натиснути кнопку. Я сумнівалася, а потім подивилася на глядачів, які вас надзвичайно підтримували. Я як тренер, який сидить вже впяте в «Голосі» розумію, що це шоу не про тренерів, що це шоу про вас, про таких героїй як ви, про таких вокалістів як ви. Якщо аудиторія так реагує, то вона відчуває дуже часто більше ніж тренери. Я знаю, що нам з вами треба буде дуже попрацювати далі, щоб ми досягли більшого результату», – пояснила своє рішення тренерка.

Читайте також: «Я не могла не заспівати пісню свого талановитого чоловіка», — SANYA про участь у шоу «Голос»

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024