KRUTЬ та камерний оркестр: у Луцьку відбудеться благодійний концерт просто неба

21 Вересня 2023, 18:56
KRUTЬ АНОНС 1204
KRUTЬ

З нагоди Дня захисника та захисниць України івент-агенція FeelGood організовує у Луцьку благодійний музичний вечір «Дякуємо за життя».

Просто неба, 30 вересня о 18:00, на території музейного простору «Окольний замок» виступить українська співачка та бандуристка KRUTЬ у супроводі камерного оркестру. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.

Місія  вечора — зігріти всіх музикою та підтримати військових. 100% від продажу квитків передадуть благодійному фонду «АНГАР. УКРАЇНА», який закупить дрон Mavic 3T. Також на події можна буде скуштувати українські страви й взяти участь у благодійному аукціоні.

Ціль заходу – об’єднати різні кластери суспільства: громадськість, бізнес та владу задля розвитку культурного сектору міста. Адже захід відбувається завдяки підтримці громадської організації «Алгоритм Дій», IT-компанії ideil., простору «Культ», салону нішевої парфумерії «Sillage», beauty-простору «Sisters Stelmakh»,  приватному ліцею «Republic Lyceum», платформи для імпорту та експорту транспортних засобів WAH,  виробника натуральної косметики Mr.SCRUBBER, ресторації «Курінь», Центру бухгалтерії та фінансів «Consulting Center», КП «Центр розвитку туризму» та музейного простору «Окольний замок». 

«Метою заходу є культивування феномену та цінності постатей захисників та захисниць у теперішній час, оскільки вони є символом незламності, завдяки яким ми, люди, у відносно безпечних містах живемо», – кажуть організатори.

Вхід для військових безоплатний. 

Музичний благодійний вечір пройде у музейному просторі «Окольний замок» (Луцьк, вулиця Кафедральна, 6). Квитки на захід можна придбати за посиланням.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024