У Волинському театрі ляльок оголосили конкурс на вакантні посади

17 Серпня 2023, 15:43
Волинський театр ляльок 1125
Волинський театр ляльок

Шукають керівника літературно-драматургічної частини, головного художника, художника-оформлювача, режисера-постановника, помічника режисера, завідувача художньо-постановочної частини, артиста-ляльковода І категорії.

Про це йдеться на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

  • Керівник літературно-драматургічної частини: повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професією не менше 3 років.
  • Головний художник: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломна освіта в галузі управління, стаж роботи за професією художника не менше 3 років.
  • Художник-оформлювач: базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст). Для бакалавра – без вимог до стажу роботи, молодшого спеціаліста – підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років.
  • Режисер-постановник: повна вища освіта відповідного напряму підготовки, без вимог до стажу роботи.
  • Помічник режисера: повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки, стаж роботи за професією артиста не менше 3 років.
  • Завідувач частини (художньо-постановочної): повна вища освіта відповідного напрямку підготовки, стаж роботи в галузі культури за професіями нижчого рівня не менше 3 років.
  • Артист-ляльковод І категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) без вимог до стажу роботи.
  • Спеціальні кваліфікаційні вимоги: встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності, виконання ролей у виставах, володіння технікою ляльковедення.

Документи для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад прийматимуть до 4 вересня 2023 року. З переліком документів для подачі заявки на участь у конкурсі та деталями проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024