Kalush Orchestra та Synchrodogs – на сторінках колекційного видання про українських митців

02 Серпня 2023, 11:53
Фрагмент обкладинки ФОТО 430
Фрагмент обкладинки

У німецькому видавництві gestalten вийшла друком книжка UkraineRising, яка демонструє досягнення 70 українських креативників у різних галузях — графічному дизайні, архітектурі, живописі, фотографії, музиці, моді та гастрономії. 

У виданні пʼять розділів, які присвячені крафтовим виробництвам, візуальній культурі, моді, промисловому дизайну та архітектурі. Про це пише Vogue.UA.

Зображення на обкладинці колекційного видання – це робота мисткині з Рівного Інни Харчук

На сторінках книги можна побачити волинян з Kalush Orchestra, а також луцько-франківський дует фотомитців Synchrodogs.

Читайте також: Український фотодует став переможцем однієї з найпрестижніших світових премій

Джерело: Vogue.UA

Проєкт реалізовано спільно з українською видавчинею Люсією Бондар. Вона є авторкою ідеї та упорядником UkraineRising, її видавництво CPPUBLISHING здійснювало редакційну підтримку.

Відбір учасників і проєктів був дуже складним, однак команда подбала про те, щоб представити максимальну кількість учасників з різних галузей, навіть якщо деякі демонструються більш широко, ніж інші. Головна мета UkraineRising — створити видання, яке б слугувало повноцінним та авторитетним гідом сучасною культурою нашої країни.

Серед учасників проєкту українські модні бренди GuniaProject, TheCoatbyKatyaSilchenko, Bevza, Litkovska, KseniaSchnaider та J'amemme, архітектурні дизайн-бюро Faina, MakhnoStudio, loftburo, balbekbureau та YODGroup, музиканти AlyonaAlyona та Onuka, художники та графіки WAONE, Ангеліна Голембівська, Лесь Панчишин та Олексій Чекаль та багато інших яскравих представників сучасної креативної спільноти України.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024