«Це той, хто вчить тебе бути чоловіком»: у прокат вийде психологічна драма «Батько»

04 Липня 2023, 15:23
«Батько» ВІДЕО 953
«Батько»

FILM.UA.Group презентував трейлер нової української психологічної драми «Батько». 

Як повідомляє кінокомпанія, стрічка вийде у широкий прокат цьогоріч 27 липня. 

Режисер фільму —  актор Олександр Кобзар, зірка фільмів «Пульс», «Поводир», кінотрилогії «Скажене весілля», а також серіалів «Пікнік» та «Схованки». «Батько» — його дебют як режисера.

Сценарист фільму — сучасний український письменник та бард Симор Гласенко, відомий своїми творами «Нуар по-українськи», «Фабрика», «Дім чистого світла».

Зйомки кіно відбулись ще до повномасштабного вторгнення, частина з яких — на нині окупованих територіях Бердянська та Генічеська.

У ролях: Олександр Кобзар, Богдан Бенюк, Ксенія Баша, Сергій Сміян, Андрій Мостренко, Прохор Кобзар, Надія Ященко, Володимир Беляєв, Олександр Пожарський, Остап Негоденко, Олег Роенко, Олена Стефанська, Микола Олійник, Анастасія Євтушенко.

Сюжет фільму

Головний герой —  бізнесмен Влад Артем’єв понад 25 років не спілкується з власним батьком. Несподіваний дзвінок міг би налагодити їхні стосунки, але цьому не судилось відбутись. Тому Влад після довгих років мовчання і смерті батька починає виправляти свої помилки. Чому найрідніші люди не змогли знайти спільну мову та що приховує таємниче вбивство 16-річної дівчини, що колись розслідував батько? 

Історія на тему стосунків батька у сім’ї не є типовою для української культури й в цілому для кінематографа. Як зазначають творці кінострічки «Батько» розглядає її в розрізі чоловічої лінії – батько-син та дід-батько-онук, а також у відносинах з Отцем  і  батьком – Богом.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024