Мантра і молитва: «Океан Ельзи» перевипустили пісню «Я їду додому» й присвятили її українським саперам

16 Червня 2023, 13:54
Фрагмент з кліпу на пісню «Я їду додому» 865
Фрагмент з кліпу на пісню «Я їду додому»

Український гурт «Океан Ельзи» випустив нову версію пісні «Я їду додому», яка вийшла 15 років тому, присвятивши її українським саперам. Кошти від монетизації кліпу передадуть на розмінування України.

Кліп на пісню оприлюднили на офіційному ютуб-каналі гурту.

«За останні роки багато звичних слів для більшості з нас набули нових сенсів: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза «я їду додому» перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців. Так і наша пісня, написана понад 15 років тому, давно і добре відома «Я їду додому», зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну!» – йдеться в описі до відео.

Відеоробота вийшла у співпраці з фондом «Повернись живим» та компанією Kyivstar, у рамках кампанії з розмінування деокупованих територій України під назвою «Нам тут жити». Мета проєкту – збір на обладнання і транспорт для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування України. 

Океан Ельзи також передав у фонд 500 000 грн та зазначив, що кошти від монетизації пісні та відео на музичних платформах будуть долучені до збору. 

«За час війни я побував у багатьох деокупованих містах і селах і бачив масштаб нашої біди. А разом з тим, бачив і чув наскільки сильно люди хочуть повернутися додому! І цим проєктом кожен, хто долучиться, зможе допомогти українцям якомога швидше повернутися у свій безпечний дім. Дім, звільнений від мін. І кожен внесок, буквально кожна гривня наближає чиєсь «Я їду додому!» – зазначив фронтмен Святослав Вакарчук.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024