«Люксембург, Люксембург» та «Клондайк» вийдуть на Netflix

27 Травня 2023, 09:39
Кадр з фільму 7698
Кадр з фільму
На Netflix вийдуть ще два українські фільми: «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча та «Клондайк» Марини Ер Горбач
 
Обидві стрічки з’являться на стрімінгу вже у червні. Вже 7 червня на стрімінгу з'явиться українська драма «Клондайк» 2022 року про події російсько-української війни та збиття літака рейсу MH17. А 14 червня – один із найкасовіших українських фільмів «Люксембург, Люксембург», – повідомляє 24 Канал.

Клондайк

«Клондайк» – четверта повнометражна робота Марини Ер Горбач, яку вже побачили у багатьох країнах. Сюжет стрічки показує життя сімейної пари під час війни. Різні за характером, світоглядом, позицією головні персонажі, яких зіграли Оксана Черкащина і Сергій Шадрін намагаються зрозуміти, що відбувається і жити попри все. Все це відбувається на тлі трагедії, яка сталася 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області.

У фільмі війна підкидає чимало випробувань для Ірки й Толіка, які чекають на народження дитини. Коли війна вже ступила до них на поріг, вагітна жінка відмовляється покидати рідну домівку, натомість рішуче продовжує жити життя. В той час як чоловік – в абсолютній невизначеності, і який не міг дати безпеку дружині.

Люксембург, Люксембург

«Люксембург, Люксембург» – це другий фільм українського режисера Антоніо Лукіча, відомого за своїм дебютом комедії «Мої думки тихі». Головні ролі у стрічці зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл та Аміл Насірови. Їхні герої намагаються дати раду своєму життю, поки в ньому не з’являється давно зниклий батько. Зйомки стрічки відбувались у 2021 році у Лубнах Полтавської області, Києві та Люксембурзі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024