Грузинська співачка Ніно Катамадзе планує переїзд до України

10 Травня 2023, 14:41
Ніно Катамадзе на концерті в Рівному 464
Ніно Катамадзе на концерті в Рівному

Грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе завжди підтримувала Україну. Вона постійно виступає із засудженням вторгнення росії в Україну. Влітку 2022 року виконавиця давала концерти у київському метро, у Львівській національній філармонії, а також у Рівному, у рамках фестивалю ART JAZZ на підтримку ЗСУ.

Про те, щоб разом із родиною переїхати до України, Ніно розповіла у передачі ЖВЛ.

«Моя сім'я думає, що добре було б пожити в Україні. Ми плануємо переїзд ось просто зараз, під час війни», – сказала вона.

Ніно Катамадзе запевняє, що не боїться відвідувати Україну під час повномасштабної війни. Вона постійно чекає на можливість, щоб знову приїхати.

Читайте також: У Рівному виступила Ніно Катамадзе на підтримку ЗСУ

«Не було такого, щоб я або мої чудові музиканти боялися їхати до України. Коли я сказала своїй групі, що ми їдемо до Києва з концертом, вони сказали, що ми готові грати там, де неможливо. Тому я в Україну не їду, я в прямому сенсі лечу і біжу. Ми дали концерт у метро, і я можу з впевненістю сказати, що це був найнезабутніший концерт у моєму житті. Ми спеціально створили таке звучання з квартетом, щоб можна було висловити через музику нашу підтримку. Були такі моменти, коли потяг метро уповільнювали, аби він не заважав співу. Досі пам’ятаю очі гостей концерту, це неможливо забути, їхні сльози і вся історія – це щось неймовірне», – додала Ніно Катамадзе.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024