Письменниця та видавчиня Мар'яна Савка потрапила на обкладинку Forbes

24 Квітня 2023, 18:18
Частина обкладинки журналу 1153
Частина обкладинки журналу

Поетеса, дитяча письменниця, літературознавиця, публіцистка, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», перекладачка та громадська діячка Мар'яна Савка стала однією з 50 українських жінок, завдяки яким країна тримається гідно в економіці, волонтерстві, науці, мистецтві та на війні – за версією Forbes Україна.

Журналісти Район.Культура дізналися про це зі сторінки письменниці в фейсбуці.

«Мати рідна, я потрапила на обкладинку Forbes. А якщо серйозно – це нереальна честь ділити обкладинку цього неймовірного журналу з цими особливими мегажінками. Тим паче знати їх особисто», – написала вона.

Мар'яна Савка –  на обкладинці з учасницями першого списку українських лідерок від Forbes. Журнал вперше представляє 50 лідерок України з бізнесу, армії, волонтерства, науки та громадського суспільства, які ведуть країну до Перемоги.

Поряд з письменницею такі відомі українки, як Анна Адом, Ольга Руднєва, Юлія «Тайра» Паєвська, Севгіль Мусаєва, Поліна Кошарна, Аліна Михайлова, Олександра Матвійчук, Ярослава Гресь

Читайте також: Відома українська парамедикиня Тайра стала лауреаткою премії Держдепу «Найхоробріша жінка світу»

Forbes Україна
Обкладинка Forbes

«Товариство таке, що мені щелепа відпала, коли я прийшла на ту зйомку», – каже Мар'яна Савка.

Мар'яна Савка – членкиня Ради Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва, віцепрезидентка літературної премії «Великий Їжак». Членкиня Асоціації українських письменників та Національної спілки письменників України. Членкиня Українського ПЕН. Лідерка Тріо Мар'яничі. Ведуча авторської програми на ютуб-каналі свого гурту Мар'яничі на ніч.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024