Лідер гурту Kalush прокоментував скандал щодо тексту пісні «Батьківщина»

21 Грудня 2022, 18:38
Олег Псюк 2687
Олег Псюк

Олег Псюк з гурту Kalush відповів на критику тексту пісні «Батьківщина», яку записав разом з виконавцем Skofka.

У дописі на своїй інстаграм-сторінці репер зазначив, що закладав зовсім інший зміст у скандальний рядок.

«Я писав про ДІМ, а не про дівчину. ДІМ* би не дала, ДІМ* би не ВІДдала, тому що любить!» – пояснив Олег Псюк. 

За його словами, Воля – це дівчина, яка любить свій дім, свою Батьківщину й саме цей дім вона б не віддала «руским». Втім, під час написання музики, як зазначив артист, іноді доводиться скорочувати якісь слова заради вдалого звучання й цього разу вийшло не зовсім вдало.

«Вже розумію, що я не вдало скоротив, і ви побачили іншу суть, образливу! Образливу, комусь для «Волі», комусь для «Дівчини». За що мені прикро і вибачаюсь, як би це складно не було», – перепросив репер.

Також соліст гурту попросив поставитися до нього та до Skofka з розумінням, адже вони творили цей трек для України. За його словами, навмисне вкладати поганий зміст в таку пісню – це «стріляти собі в ногу». 

«У будь-якому випадку, цей трек з хорошим посилом, і це зрозуміло кожній свідомій людині. Шкода, що є ті, хто в такі складні для України часи розганяє ворожнечість всередині нашої «Батьківщини» у прямому і переносному сенсі. Не дозволяйте цього робити, і Слава Україні», – йдеться у дописі.

Прем'єра пісні та кліпу «Батьківщина» відбулася 16 грудня і вже за 5 днів від дня прем'єри кількість переглядів перетнула позначку в один мільйон. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024