Кайдаші, Цибульська і Тарабарова: у Луцьку відбувся благодійний гала-концерт

13 Листопада 2022, 16:29
Учасники 1095
Учасники

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка пройшла благодійна акція «Крок до Перемоги».

Подія відбулася 11 листопада. Серед відомих гостей вечора були артисти Світлана Тарабарова, Ольга Цибульська, Тарас Цимбалюк та Антоніна Хижняк. Про це розповіли у благодійному фонді «Добра справа».

Захід мав декілька цілей: 

1. збір коштів на антидронову рушницю для ЗСУ;

2. популяризація української мови й дитячої творчості.

Подія проходила за участі фіналістів обласного конкурсу авторської поезії «Українська – мова героїв» та переможців всеукраїнського конкурсу дитячої пісні «Крок до перемоги 2.0. Незламні».

В рамках гала-концерту нагородили й призерів цих двох конкурсів.

Нагороди вручали представники влади  Волині: заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, начальник управління у справах молоді і спорту Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хвіщук.

«Наші діти стали вже такими дорослими через події, які відбуваються в нашій країні, тому нам важливо підтримувати дітей, давати їм можливості для реалізації та творчості! Адже вони — наше майбутнє! Ми проводимо такі заходи для того, щоб зібрати кошти для наших захисників, і для того, щоб наші діти мали можливість корисно проводити свій вільний час і щоб надихнути наш народ й далі проявляти свій героїзм, свою хоробрість та не занепадати духом. Сьогодні воїни воюють за нашу землю, культуру і мову, як основний ідентифікатор культури. А завдання молоді та дітей, як наступних поколінь, досліджувати, вивчати, практикувати у власному житті і понести далі нашу культуру. І ми достойні стати частиною великої світової культури!», — наголосив директор благодійного фонду «Добра Справа» Юрій Слива.

Крім цього, діяла благодійна ярмарка, творчі майстер-класи та інші атракції. 

Організатори: Благодійний фонд «Добра Справа», ГО «Мистецький фронт», Волинський обласний молодіжний центр.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024