У Луцьку говоритимуть про емоційні гойдалки війни

11 Жовтня 2022, 15:08
Книга Володимира Станчишина 1320
Книга Володимира Станчишина

До обласного центру Волині приїздить відомий психотерапевт Володимир Станчишин з презентацією своїх книг. 

Захід відбудеться 15 жовтня о 16:00, в Культурному укритті (вулиця Яровиця, 17). Журналістам Район.Культура про це повідомили організатори – команда міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» та видавництво «Віхола».  усі зібрані кошти передадуть волонтерському штабу «Ангар».

Володимир Станчишин — психолог-психотерапевт, засновник і очільник Центру психічного здоров’я «Лабораторія змін». Автор подкасту «Бо любов. Війна» на Радіо Сковорода. Також автор трьох книг «Стіни в моїй голові. Жити з тривожністю і депресією», «Для стосунків потрібні двоє» та  «Емоційні гойдалки війни». Саме їх він презентуватиме у Луцьку.

Модеруватиме захід психологиня Наталія Старко. Під час зустрічі говоритимуть про те, як навчитися жити зі своїми емоціями так, щоб перемогти в цій війні. 

У книзі про війну та нашу реакцію на події, що відбуваються після повномасштабного вторгнення росії автор зупиняється на багатьох важливих аспектах. Зокрема він наголошує, що будь-яка наша реакція – нормальна. Не нормальні обставити в яких ми опинилися. Адже жодна людина не мала б переживати те, що переживають зараз мільйони українців.

Окремо розбирає поняття «тривожності» як елементу нашого захисту. Автор дає практичні поради, як справлятися з тривогою та продовжувати жити. На прикладі своїх пацієнтів (вони дали на це згоду) та знайомих він розбирає чимало ситуацій, які переживали українці та реакції на них.

Тож і під час розмови у Луцьку йтиметься саме про те, як нам рухатися далі й бути в гармонії з собою у час війни.

Вхід на презентацію: благодійний внесок від 100 гривень. Кошти передадуть у Волонтерський штаб «АНГАР» для закриття потреб ЗСУ. Кошти можна надсилати на банку Моно. Скрін про оплату та прізвище/ім’я потрібно надіслати «Фронтері» на фейсбук-сторінку. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024