У Луцьку пройде благодійний захід, присвячений Дню родини

07 Липня 2022, 11:27
У Луцьку пройде благодійний захід, присвячений Дню родини 699
У Луцьку пройде благодійний захід, присвячений Дню родини

У Луцьку відбудеться благодійний захід, присвячений Дню родини, який відзначається 8 липня.

Про це повідомив Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Подія пройде 8 липня. Місце проведення: вул. Лесі Українки (поблизу магазину WineTime). Початок о 13:00.

«Безперечно, важлива дата. Родина — це люди, які нас надихають, підтримують. Це люди, заради яких ми здатні на великі звершення, і в цей трагічний та героїчний час, ми розуміємо це як ніколи. Саме свобода, Україна та родина є тими цінностями, які захищають наші хлопці та дівчата на передовій та в тилу, наближаючи День перемоги», — йдеться в дописі.

Під час заходу діятимуть дві локації:

  • благодійний ярмарок (там можна придбати для себе та членів своєї родини різноманітні вироби: патріотичні футболки, екосумки, кепки, одяг для найменших, пазли, магніти, пляшечки для води, брелоки, печиво та багато іншого); 
  • майстер-класи (під час майстер-класів можна виготовити патріотичну та сімейну листівку, сімейну аплікацію, взяти участь у сімейному фейс-арті, побувати в справжній поліцейській машині, а також розмалювати свою улюблену унікальну екоторбинку від Дмитрук).

Кошти збиратимуться для ЗСУ. Конкретно ці кошти спрямують на закупівлю засобів гігієни для наших захисників, адже в літній період ця потреба стає ще більш актуальною. Звіт про закупівлю необхідного знайдете на сторінці департаменту.

Якщо хтось має бажання підтримати захід, але не має змогу відвідати його особисто, ваш внесок може бути спрямований ось на цю банку (Монобанк).

Читайте такожЛуцькі дизайнери створили шрифт на основі будинку архітектора Сергія Тимошенка

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024