Галина Конах записала саундтрек до фільму «Хто ми? Психоаналіз українців»

10 Грудня 2021, 15:38
Галина Конах 1447
Галина Конах
Співачка Галина Конах з саунд-мейкером Олександром Кузьмичем записали саундтрек до документального фільму «Хто ми? Психоаналіз українців» режисера Олександра Ткачука
 
Відео презентували 10 грудня. Журналісти Район.Культура дізналися про це з ютуб-каналу співачки. 
«Щиро перейнялася даним проєктом й прийняла рішення, долучитися, творчо. Тим, хто мешкає у Чернівцях (батьківщина режисера) – пощастило найбільше, адже сьогодні о 19:00, ви зможете побачити прем’єрний показ фільму», – написала Галина Конах у фейсбуці.
Музика, слова, вокал, клавішні – Галина Конах. Аранжування, запис, зведення, мастеринг – Олександр Кузьмич, дизайн – Олександр Ткачук (MAMAY media), технічна підтримка – Андрій Дмитрук.
Довідково. Документальний фільм «Хто ми? Психоаналіз українців» – це колективний сеанс психотерапії у формі кіно, за час перегляду якого українці мають можливість згадати, що сталося, зрозуміти, як це повпливало на кожного з нас та проговорити старі травми, аби в майбутньому стати здоровою і успішною нацією. На думку режисера, це лише перший крок, який дасть поштовх до відвертого обговорення цієї важливої і водночас болючої теми на національному рівні. Але перш за все «Хто ми?» кожен українець має запитати сам у себе і знайти власну відповідь. «Я би хотів, аби фільм започаткував загальнонаціональну дискусію – як нам рухатися далі? Щоб кожен українець відчув, що він є сильним, може і має брати відповідальність на себе за власне життя та життя країни. Суспільство – це і є влада, і якщо почне змінюватися кожен українець, зміниться і вся країна». Документальний фільм «Хто ми? Психоаналіз українців» має побачити кожен українець. Фільм створено за підтримки Буковинського культурного фонду та БФ «Кращим бути». Виробництво – Mamay media.
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024