Архів новин за 16 Березня 2022

23:03
Видання Район.in.ua збирає усю найсвіжішу інформацію щодо реакції світу на вторгнення росії в Україну. Інформація оновлюється зазначеним часом
21:03
У містах США та Канади проводяться виставки картин найзнаменитішого українського письменника та митця Тараса Шевченка, яка має назву «Імесивний Шевченко: Душа України».
20:03
За неповних три тижні від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави в Україні вже є загиблі та поранені під час роботи журналісти/журналістки українських та міжнародних медіа.
17:03
Луцький пивний клуб «Оболонь» («Кораблик») оголосив про відкриття. Пригощатимуть безалкогольними напоями.
16:03
Роберто Гааб, онук молодшої сестри Лесі Українки Оксани Косач-Шимановської, — яскраво виражений колаборант і путінофіл.
14:03
Вихованець Будинку культури села Борохів Богдан Чиж переміг у четвертому Всеукраїнському дистанційному багатожанровому пісенному конкурсі «Битва жанрів».
14:03
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання на знак шани загиблим у війні Росії проти України.
13:03
Компанія Great Scot зареєстрували новий тартан (різновид картатої тканини) з назвою «Ukraine Forever» як символ «союзу та непокори».
12:03
Вокальна формація «Пікардійська Терція» осучаснила відому стрілецьку пісню «Йде січове військо».
11:03
Розпочинає діяльність виставка-продаж творчих робіт вихованців та педагогів Будинку дитячої та юнацької творчості Локачинської селищної ради
11:03
Польський фонд Fundacja Powszechnego Czytania (Фундація загального читання) створив ініціативу з постачання книг українським дітям-біженцям.
10:03
Хореографічний колектив «Первоцвіт» здобув перемогу на мистецькому міжнародному конкурсі CONCURSO INTERNACIONAL UCRANIA-ESPANA.
09:03
Шеф-кухар Євген Клопотенко опублікував у своєму інстаграмі спрощений рецепт паляниці «для тих, хто може вимовити її назву правильно, тобто лише для українців».
08:03
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про заборону виготовлення та розповсюдження інформаційної продукції, спрямованої на пропагування дій Російської Федерації.
06:03
Від початку російського вторгнення в Україну, львівські ІТ-спеціалісти створили онлайн-гру, завдяки якій можна долати ворога, навіть не виходячи з укриття.
04:03
Найбезпечніше місце у вашому домі те, яке відділяє вас від небезпеки ракетного удару принаймні двома стінками.
02:03
Президент Володимир Зеленський виступив з промовою до українського народу
00:03
Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій з російським вторгненням. Новина постійно оновлюється.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024