Німецький колектив TYME випустив благодійну збірку пісень на підтримку українців

11 Березня 2024, 14:28
Лімітований мерч з назвою і ілюстрацією пісні «Під небозвіддям згрозеної днини» ФОТО 374
Лімітований мерч з назвою і ілюстрацією пісні «Під небозвіддям згрозеної днини»

Берлінський колектив TYME випустив благодійну збірку треків на підтримку українців «На срібнім березі» (On The Silver Shore). 

Реліз альбому можна послухати на сайті Bandcamp, пише Читомо.

Назва On The Silver Shore («На срібнім березі») відсилає до першого рядку вірша «Київ» Миколи Вінграновського. Друга частина назви — «Під небозвіддям згрозеної днини».

Увесь прибуток з продажу альбому колектив TYME пожертвує українським благодійним організаціям Kyiv Pride та Behind Blue Eyes.

«Натхненна вічними образами поезії Вінграновського, збірка слугує ліричною брамою до душевних пейзажів та вічних наративів української культури. Вона запрошує слухачів зануритися у мелодійну одіссею, що перегукується із сутністю глибоких віршів поета. Цією збіркою ми хочемо не лише вшанувати культурне багатство нації, а й засвідчити нашу солідарність та підтримку», — ідеться на сайті в описі релізу.

Збірка треків електронної музики On The Silver Shore вийшла на однойменному лейблі TYME. До нього увійшли 24 пісні, які охопили широкий спектр жанрів — дроун, експериментал, ембієнт, гіпнотик і груві техно.

До релізу долучилися 28 артистів з різних країн, серед яких Schacke, Shackleton, Cressida, Nastya Vogan, Pavel Milyakov, Yan Cook, Splinter (UA) & Louwave, Slone, Poly Chain та KOLOAH.

Обкладинку альбому виконало креативне об’єднання 200 kilo.

Крім того, до цієї збірки випустили лімітований мерч — оверсайз футболки з назвою й ілюстрацією до пісні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024