Сергій Мартинюк став амбасадором проєкту «Космогонія»

03 Лютого 2024, 11:55
Сергій Мартинюк став амбасадором проєкту «Космогонія». Фото надане Район.Культура пресслужбою Музею Корсаків 721
Сергій Мартинюк став амбасадором проєкту «Космогонія». Фото надане Район.Культура пресслужбою Музею Корсаків

Письменник, фронтмен і вокаліст гурту «Фіолет» родом з Дубна Сергій Мартинюк із псевдонімом «Колос» став амбасадором мистецького проєкту «Космогонія», який реалізують у Луцьку.

Про це журналістам Район.Культура повідомили у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

«Вперше про «Космогонію» я дізнався з випадково переглянутого ролика на ютубі. Мовляв, художником з Донеччини в рідному Луцьку малюється найбільша картина світу. Ну ок)... Жива зустріч з «Космогонією» та її 2000 квадратних метрів приємно шокувала мене своїм масштабом і відчуттям дотичності до чогось справді глибокого. Безмір деталей, рух до витоків і бажання, аби картину побачив весь світ. Дякую всім причетним», – каже Сергій.

Фото надане Район.Культура пресслужбою Музею Корсаків

Команда гурту «Фіолет» завітала до Луцька в межах свого акустичного благодійного туру. Символічно музиканти стартували з Луцька, адже колектив з'явився саме у цьому місті 15 років тому.

Нагадаємо, що художник Петро Антип вже рік створює найбільшу картину у світі «Космогонія» у Музеї Корсаків. Куратором проєкту є фундатор музею Віктор Корсак.

Амбасадорами проєкту вже стали письменник та музикант Сергій Жадан, а також поетка та культурна менеджерка Тетяна Власова

Фото надане Район.Культура пресслужбою Музею Корсаків

Читайте також: Перший рік «Космогонії»: що було та що буде з найамбітнішим мистецьким проєктом сучасності

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024